obloha

obloha

Anotace: chybíš mi...

Modrý samaritán mi odhodlaně,
reže vzpomínky do dlaně.
Vzpínám ruce k bohu!
Copak za to mohu?
Že krvácet nedovedu.

Vrásky jsou mimikry času,
smutná poloha tvého hlasu,
kterou mi oknem do ložnice,
posílají paprsky tvé souložnice,
které (ač tajně) doufám svedu.
Autor barak 2, 03.03.2008
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: Norlein
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí