Řekni mi lásko

Řekni mi lásko

Anotace: Řekni mi lásko, než spát půjdeš, kolik je růži na světě, řekni mi lásko, než spát půjdeš, kdy poslední z nich rozkvete? Řekni mi lásko, než spát půjdeš, kam chodí slunce v noci spát, řekni mi lásko, než spát půjdeš, budeš mě někdy milovat?

Čím víc Tě hledám,
tím víc Tě ztrácím,
čím víc Tě chci,
tím jsi mi dál.
Řekni mi lásko,
proč jako ptáci,
letíme spolu,
a každý sám?

Čím hloubš si v srdci,
víc co dál nevíš,
čím víc nejsi
jen myšlenkou.
Řekni mi lásko,
a co chceš vem si,
proč jsem jen
Tvojí milenkou?

Čím víc je touhy,
co v sobě nosím,
čím víc Ti jí dávám
na tácku.
Řekni mi prosím,
proč se tak bojíš,
s žít a umírat
pro lásku?
Autor grázlík, 03.03.2008
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Boleslava, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí