Nemocná

Nemocná

Anotace: .....

Postihla mne těžká nemoc
né,já nežádám pomoc
s touhle nemocí budu žít ráda
atˇje pořád mezi náma
občas je bolavá,občas pozlobí
ona celý mý tělo provoní
způsobuje zástavu rozumu
ale bez ní žít nebudu
mám z ní těžkou horečku
vezmu ji i k vánočnímu stromečku
za tuhle nemoc nemusim se stydět
i když je na mne vidět
nebere mi sílu a dává mi radost
ležím s ní ráda v posteli
nevadí,když je to v neděli
jsem nemocná láskou
tou nepředvídatelnou kráskou.
Autor Lilith-m, 03.03.2008
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí