Ona

Ona

Anotace: ...

Zuzanka má něžná kráska,
moje milá kamarádka.
Co říci o té jemné dívce,
je překrásná jak východ měsíce.
Když zahalí tě tma temná,
ona dá ti světlo jediná.
V očích vidíš životní žár,
tuhle slečnu milovat je dar.
Ale to je jiná story,
každá láska má své vzdory.
Delfínek je skákavý,
ona má krásné nadaní.
Úsměv jako sluníčko,
vždy rozbuší se mé srdíčko.
Prostě dívka jak má být,
každý by měl tuto dívku mít.
Jako přítele, jako lásku,
Bohu dík, já znám tuto krásku.
Ona ví, o co tu jde,
dávám sbohem, můj osude.
Autor tearful, 04.03.2008
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí