Hlas jara

Hlas jara

Anotace: Na jaře už nestačí o lásce jen snít.

Hlas jara

Pojď rychle,jenom pojď!
Jaro tě volá,neslyšíš?
Je již tak blízko,blizoučko,
a v našich srdcích dávno již.

Tak neváhej a zapři hrdost.
Vždyt ti to vidím na očích
jak rád bys rozběhl se za mnou,
jak rád bys vyšel jaru vstříc.

Když zaváháš,tak konvalinky
té naší lásce odzvoní.
Mně nestačí jen snít a doufat
když květy jara zavoní
Autor čertíček, 04.03.2008
Přečteno 360x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Iva Borecká, Jabba_Hutt, Psavec, Petbab, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miloučká :-)

04.03.2008 10:59:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí