Daruj srdce

Daruj srdce

Anotace: ..

Mé srdce
to tvé shání.
Do mích očí,
slzy vhání.
Pláče po Tobě,
po Tvém srdci.
Nemá Tě u sebe,
to ho rdousí.
Sní o Tobě,
jak se s Tebou raduje.
Tak kdypak
nám srdce daruješ?
Autor Dindane, 04.03.2008
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí