...

...

Anotace: Pořád Ty...

Večer, když usínám, prý se usmívám.
Když sny se mi zdají, jedno téma mají,
jsi to Ty, lásko má,
o Tobě pořád dokola se mi zdá.
Ne, já nechci konec,
přes rameno, hodíš si ranec a už se neuvidíme,
ráno, až se probudíme, budeme po sobě toužit,
tužkou po papíře kroužit.
Nemůžu bez tebe žít a šťastný život mít!
Autor Mrs.Grázl, 04.03.2008
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí