Šance

Šance

Anotace: ted to co prozivam sepsané do slov

Tvrdíš že lásku tvou má jiný
že s motoru naší lásky tu zustaly akorat splodiny
že se mnou chces byt protoze me
nechces ztratit, nechces mi ublizit

ale jak muzu s tebou byt
kdyz tvoje srdce ma jiny?
Reklas mi ze chces na nej zapomenout
ze s nim nemuzes nikdy byt
ze zkusis se mnou jeste zivotem jit

a ja ti tu sanci dam
odpustim ti tvuj ulet
ale uz se to neda vratit zpet
ne proto ze bych se litoval
ne proto ze bych nechtel byt sam
ale protoze mam te rad
Autor Redingar, 04.03.2008
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí