Odchází...

Odchází...

Anotace: O tom, že někdo odchází a snad proto, aby někdo jiný mohl přijít.

Květy šípku odkvétají
Stejně jako její srdce odlétají
Pásku z očí někdo strhnul
Dívčí obličej nad realitou strnul

Úsměv ze rtů déšť smyl
Snad ten, kdo ji sňal pásku, nechybil
Oči vyhasly a odešli s životem
Srdce puká s hlasitým vřískotem
Jenž z hrdla jí vychází
Vždyť její láska vlastně nikomu neschází

Vánek něžně hladí její roztříštěné srdce
Prosím, nehleď na svět navždy trpce
On nemůže za to, že neměl Tě rád
Tvou duši však nyní svírá ledový chlad

Jak bludný démon zatíná do Tebe drápy
Myslíš, že zapovězeni jsou pro Tebe chlapi
Ale není to tak, šípková růže
Tvé oči mají barvu tuže
Autor Santinan Black, 04.03.2008
Přečteno 299x
Tipy 11
Poslední tipující: Azazen, Rikitan, Vlk v rouše, C.alwen, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherný, nádherný, nádherný...

18.03.2008 10:49:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí