Dopis na rozloučenou

Dopis na rozloučenou

Anotace: ...njn laska a smutek, to holt patri k sobe!

Chybíš mi,
Chybís mi jak nejvíc to de,
stýská se mi po tobě.
V konečcích prstů cítím tvou kůži,
Ale ty jsi mi nedal růži.
Dal jsi mi dopis na rozloučenou
a mě to zničilo celou!
Autor Danča-frogie, 04.03.2008
Přečteno 424x
Tipy 1
Poslední tipující: Norlein
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

oprav si chybu "chybíš mi, jak nejvíc to jde".
Jinak skvělý
Standy Tě zdraví

04.03.2008 20:17:00 | Norlein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí