Nechci tě opustit...

Nechci tě opustit...

Anotace: jak těžké je někoho opustit,i když by bylo možné s tím člověkem zůstat,ale srdce nás vždy zavane jinam,než-li chceme...

Jsem najednou tvá,
nikdo jiný mě nemá.
Možná se mi to zdá,
jen tvá duše mě zná.

Nechci tě opustit,
ale čas je zrádce,
chyb se dopustit,
skončit na oprátce.

Když po tváři mě hladíš,
má touha se por¨¨robouzí,
do očí mi hledíš,
jsi můj přítel v nouzi.

Nechci tě opustit,
žít zas v temnotách,
na růže tě pložit,
a odhodit strach.

Chci tě ráno objímat,
opakovat ty slova,
chci tě láskou dojímat,
každý den,znova.

Nechci tě opustit,
ale musím odejít,
jednou tě políbit,
teď musíme se rozejít.

Nechci tě opustit,
čas je zabiják,
¨náš vztah prohloubit,
až nejde,je to tak...
Autor Izzik, 04.03.2008
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí