Všechno nebo nic?

Všechno nebo nic?

Anotace: ...

Někam si mi zmizel
A já nevím kam…
A můžem být úplně blízko
A ty si přitom pořád dál
Asi už nevím co s tím
Někde v duchu si myslím,
Že to je vlastně snadný.
Jen tak oklamat ten strach.
Vždyť je to tak jasný…
Buď všechno nebo NIC.
To NIC,co mě straší ze spánku.
Je mi z toho mizerně.
Mezi námi je jen čas.
Nevyužitej na nic,
Na čem by se dalo stavět
Cokoli,co by mělo smysl.
Mám sice důvod ti tohle všechno říct,
Ale odvahu…….
Tu pořád nikde nenacházím.
Autor Courtnei, 04.03.2008
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Jirda, jesterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty tu odvahu máš....to vím a občas z tebe úplně číší. Třeba včera...poslala si ten email, já bych to asi nezmákla. Vlastně si jeden z nejstatečnějších lidí co znám....má drahá Kristýnko...

29.03.2008 11:53:00 | Květa

Ta báseň si prostě a jednoduše ty.Chce to odvahu a všechno půjde lépe.

J.

05.03.2008 20:31:00 | Jirda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí