Jako Othello

Jako Othello

Anotace: To láska nás zabila a zabíjí....

Jako Othello bych tě zavraždil.
Kdybych že jsi mě podvedla zjistil.
Ale pak bych se každý den mučil že jsem zabil tu krásu.
A nechal zhasnout tomu jasu.
Každou no bych se ptal.
Jestli mi ten hřích za to stál.
Ale nechci odpověď najít ani hledat.
Je to jako na postel plnou osten uléhat.
Proč jsi ji zabil tyhle slova by se stále vracela.
A odpověď se mezi ostny ztrácela.
Musel bych pro ní ruku natáhnout.
Však lepší by ta bolest byla než na postel znovu ulehnout.
Probodaná ruka, ale bolest necítím.
Horší je to co v sobě mám než co zřím.
Jak se té jasné pravdy dotýkám, jako bych se dotknul tebe.
Přišla jsi za mnou až z nebe.
A potom co pravdu zjistím už nechci žít.
Chci jen jediné za tebou jít.

Láska je vrah to láska nás zabíjí.
Díky ní lidé až na dno padají.
Ze žárlivosti a z lásky jsem tě zabil.
Kvůli lásce jsem vše i tebe ztratil.
Autor Blade Safety, 05.03.2008
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí