Doktor čas

Doktor čas

Anotace: ...

Je to již měsíc,
co jsem tě uviděl.
Je to měsíc,
co jsem Tě líbat směl.
Pryč doba,
co si mě milovala.
Pryč každá chvíle,
kdy ses radovala.
Ale vzpomínky,
nechtějí mě opustit.
Tebe, mé srdce
nechce vypustit.
Uplynulý čas,
ten prý léčí.
Tak tedy proč,
mé srdce brečí.
Zklamal mě,
doktor čas.
Myslím na Tě,
znova, zas.
Vzpomínky,
ty se nevzdají.
Tvé obrázky
v hlavě běhají.
Proč to trvá?
Proč vše bolí!
Jak dlouho trvá,
než se srdce zhojí.
Autor Dindane, 05.03.2008
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, just me
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doktor čas si někdy dává načas.

05.03.2008 14:15:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí