Holka s divnou mocí

Holka s divnou mocí

Anotace: ...

Bloudil jsi sám
temnou nocí.
Potkal jsi holku
s divnou mocí.

Zmocnila se Tě
jedním pohledem.
Řekla : ,, Pojď,
vše spolu dovedem.´´

Svou mocí,
Tě ovládá.
O tvé city,
něžně Tě okrádá.

Tvoří tvůj život,
tvůj velký cíl.
Je jasné, že
ji by jsi neměnil.

Jen promluví,
Tebe hřeje láska.
Milovat,
je krása!

Trávíš s ní
celý den.
V noci, to
zprostředkuje sen.

Nikoho jsi nemiloval
takhle moc.
Jako holku co
má divnou moc.
Autor Dindane, 05.03.2008
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: Petr Uhlíř
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí