Gramlavé ručičky

Gramlavé ručičky

Anotace: ..láska z jiného úhlu pohledu..:-)

Sama nedivím se, marná sláva,
že líbám teď zemi pyskem..
Víte, jen hlupák kus sebe dává
do dlaní se špatným stiskem..

Doznívá zvuk sladkých tónů
a srdce za tělem letí..
Brzo rozplácne se na betonu
jako odhozené smetí..

Vím, všechno pomine, to se stává..
Vždyť i v hnilobě ožije červíček..
No aspoň vím, že láska pravá
..nemá pár gramlavých ručiček..
Autor S..a, 05.03.2008
Přečteno 513x
Tipy 8
Poslední tipující: prync, Loudilka, estrellita, jedam, Bean, lalej
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska přeci ruce nemá..
přišla o ně s nevěrou..
dyk víš..lhát se nemá..
ted je holka bez rukou

05.03.2008 18:28:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí