Chladné Temnojezero

Chladné Temnojezero

Anotace: k tomuhle není co dodat...

Sbírka: KDYSI DÁVNO...

Stojím na skále vysoké,
pode mnou temno hluboké,
pár očí modrých jako nebe
hledí ne mě příliš chladně.
Jejich pohled zebe,
já pod sebou vidím Tebe.
V pohledu hřejivé teplo hledám,
také po lásce tápám,
celé své srdce Ti nedám,
po očích Tvých se sápám.
Krása a láska v pohledu chybí,
pouhý chlad se uvolňuje,
díváš se na mě, to se Ti líbí,
strach okolí naplňuje.
Jezero černé pomalu zamrzá,
tma po světě se šíří,
celé mé tělo v chladu umrzá
a drolí se na malé částečky,
je ze mě chmýří...
Autor Arleen.D, 05.03.2008
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí