Dominítě Sojajo

Dominítě Sojajo

Anotace: Chybí mi každou vteřinu když nejsem s ní!

Chybí mi Tvé kousnutí,
a taky od Tebe pusa.
Chybí mi hlazení,
Tvůj smích,
který mi náladu zdvihá.

Chybí mi ta slza radosti
na mých rasách
co nikdo nevidí
a přec tam vždy je,
když Tě potkám
a můžu se oddat
všemu co jsem zde sepsal!

Děkuji že jsi jaká jsi,
že nejsi jiná!
Jsi moje Hvězdička
se kterou rád bývám!
Děkuji že prožívám,
co jsem nikdy neprožíval!
Autor J3zus, 05.03.2008
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí