Láska...co víc :-(

Láska...co víc :-(

Anotace: Se koukni

Láska je hrozný sen, jenom trápení
V Mém srdci prázdno je,zbylo jen snění

Láska je slepá, nechtěj jí
Ona Ti ublíží,srdce krvácí
Smutek bez konce
Naděje bez víry

Tu pravou už nikdy nenajdu
Bolestí a smutkem pojdu
Na dno už nechci,tam jsem byl
To když vlk na měsíc vil

Bez Tebe to nejde lásko má
S Tebou je to horší, dívko nevinná
O citu v srdci se nedá mluvit
Beze slov,se to musí cítít

Bolí mě tělo,duše i ruka
Hladí jí ostří,krev vytéká

Kde Tě najdu?A kde Tě mám?
Kdy ke Mě přijdeš,a v slzách štěstí obejmeš

Sám,jak kůl v plotě
Sám,jak nevinné dítě
S Tebou chci být,s Tebou snít
Přijd, a budem spolu lásku pít

Noc je černá, den je bílý
Proč se pořád, mé srdce mílí
Bolí to bolí

Proč nemůžu změnit svět, a najít Tebe, ten nejkrásnější květ
Proč se pořád zvedám z pádů, co když někdy bez pomoci nevstanu
Ty si mi vším, Já Tobě ne.

Čekám kdy dar z nebe k nohám Mi spadne
Já ho zvednu, otevřu, a bude krásně

Chci milovat, chci žít
Nechci, jak malý kluk snít
Už nehledám, nemám sil
Najdi si mě Ty, vlk opět na měsíc vil

LÁSKA BOLÍ NEJVÍC, KDYŽ JSTE SAMI
Autor Vox.Cordis, 06.03.2008
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: susuvlacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska se vykouzlit nedá,
mávnutím proutku nepřjde.
Nemá ji kdo marně hledá,
čekej, časem přijde.

19.03.2008 11:12:00 | susuvlacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí