Oči...

Oči...

Anotace: Začíná to očima

Tvé oči jsou jako nádherné hluboké tůně,
v nichž se ztrácím a utápím v nich svou touhu.

Tvé oči jsou jak tůně,
z těch mi moje hlava stůně.
Tvoje rty zas jako růže,
dotkni se jimi mé kůže.
Tvoje vlasy jako len,
jež ještě nebyl sklizeň.
Nejen ty však budí ve mně žízen po tobě,
po tobě jen.
Tak uhas ji má drahá, hvězdo věčná, sálavá.
Tvé tělo jako hedvábí lásku dává potají.
Autor Slava-THC, 21.09.2004
Přečteno 1672x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí