Štěstí

Štěstí

Anotace: Radimku? MILUJI TĚ!!!!!!

Sbírka: Radimkovi

Chci obejmout tělo Tvé
provazy naděje spoutat Tebe
provazy co poutají moji samotu
provazy deště z kalného nebe.
Chci připoutat Tě k sobě
vědět, že jsi mým
odehnat déšť
přivolat jaro
věřit slovům Tvým.
Chci být s Tebou
a vědět, že navždy
chci líbat, líbat
rudé rty Tvé.
Chci vrátit své dětství
a nevinnost hvězd
prožívat štěstí
a šeptat tiše
do Tvých snů.
Přijď.
Chci po hladině plout
stále klesat
hloub a hloub
do Tvého srdce.
Mé dlaně, ruce
teď prázdné a studené
jak z chladného kamene.
Vědí, že znovu
přijde ta chvíle
kdy teplé a vřelé
budou nesměle
hladit a vnímat
kůži Tvou.
-
Ach, to štěstí,
býti s Tebou.
Autor Petite Francaise, 06.03.2008
Přečteno 707x
Tipy 3
Poslední tipující: Petit Prince, Bíša, Isabela - Easynka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Lehkost, vroucnost, ženská něha... Plyne jako řeka, čte se rychle, vane krásnem a snem. Bravo!

26.08.2008 13:20:00 | Petit Prince

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí