Na houpačce

Na houpačce

Anotace: :(

Lítáme spolu
nahoru dolů
nahoru dolů
a dolů a dolů
a pak už jen dolů
padáme spolu
spolu a bez tebe
dolů a dolů
a do svýho stolu
zmuchlaný slova
na dno schovám
úplně na dno
na dno dolů
kam padáme spolu
kde každý sám
na dně svýho bolu
tam už nejsme spolu
tam každý sám
ty a já
napíše na zem
já blázen
já blázen
a zvednem se rázem
ty a já
ten blázen s tím bláznem
a každý sám
se koukne vzhůru
nahoru vzhůru
nahoru dolů...
Autor Radiii, 06.03.2008
Přečteno 353x
Tipy 6
Poslední tipující: estrellita, lalej, Erion Fate, fuu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pekne napsane...:o)

12.03.2008 17:59:00 | estrellita

tak tohle znám, moc dobře... Pěkná, líbí se mi jak jsi to napsala

09.03.2008 02:05:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí