Chtěl bych Tě zpět

Chtěl bych Tě zpět

Anotace: ...

Něžné líbání
a ruka v ruce.
Chybí mi
i s Tvým srdcem.
Hlazení
a něžná slova.
Chtěl bych je
slýchat znova.

Chtě bych Tě zpět,
prosím o odpuštění.
Byla jsi můj svět,
nikdo víc není!

Polibky Tvé
a Tvůj smích.
Konec vztahu
je nejhorší hřích.
Tvá radost
i Tvůj pláč.
Jak rychle láska
změní se v zášť.

Chtěl bych Tě zpět,
prosím na kolenou.
Byla jsi můj svět,
nejde zapomenout.

Ztratil jsem vše,
co jsem si kdy přál.
Již nemůžu dát víc,
než dosud jsem dal.
Můžu jen snít
a to o tobě.
Přemýšlet o chybě,
o sobě.
Autor Dindane, 06.03.2008
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: Moni_07, just me, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cauky!!!!!!!!
me se ta tvoje basnicka mooooocinky libi.......
docela by me zajimalo jestli si to prozil, bo to pises jen tak.......destak jestli chces tak mi pisni(treba odpoved)
do komentaru k moji basnicce-basne, laska......zklamami......jmenuje se to:lasko moje mila...... dik dohazovačka

06.03.2008 22:17:00 | dohazovačka017

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí