MILUJI..........

MILUJI..........

Anotace: no co dodat

Miluji tvojí náušnici,
Miluji tvojí čepici,
Miluji tvůj úsměv,
i tvůj hněv.
Miluji tvé chování, miluji tvé objímání.
Miluji život, protože mi dal tebe,
Nesnáším život, protože mi vzal tebe,
A nesnáším sebe,
Protože miluji tebe.
Autor Danča-frogie, 06.03.2008
Přečteno 749x
Tipy 2
Poslední tipující: Norlein
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí