Samotář

Samotář

Anotace: to co člověka občas napadne ...

Jak samotář bez duše si teď připadám, procházím se tichou ulicí, kde slyším ptáky v podvečeru zpívat.Chybí mi jakýkoliv dotek, pohlazení či samotné slůvko, které by dokázalo na duši hřát a přesto mé srdce do ticha stále bije, a čeká na toho, kdo mu otevře cestu života a naučí ho milovat a věřit v sílu lásky ...
Autor kelli, 06.03.2008
Přečteno 394x
Tipy 3
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, fuu, just me
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

řekl bych, že to není báseň, ale namítl bych: "co to tedy je?" Místo toho všeho radši konstatuju, že je to perfektní.

06.03.2008 23:10:00 | drsnosrstej kokršpaněl

neni to příliš básňovitý, ale líbí se mi to :)asi to občas cítí každej z nás..

06.03.2008 19:07:00 | just me

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí