Věřím

Věřím

Anotace: ...

Věřím lásko,
věřím v Tebe
jako slunko věří v jas,
jako hvězdy věří v nebe,
věřím na Tvůj dotyk,hlas.

Jako hvězda při mně stůj,
buď jen má,já budu Tvůj,
toužím Tě mít stále více,
jsi má hvězda,létavice.

Věřím lásko
ve své přání
jako plamen ve vánek,
věřím,věřím ve svítání,
cesty v před i na zpátek.

Pojď se mnou tančit životem
ve slunci i v kapkách deště,
a svým něžným úsměvem,
dej znát,že jsi nevymřela ještě...

Věřím,jednou tiše,něžně,
na mé srdce zaklepeš
jako bílé vločky sněžné,
navždy se mnou zůstaneš...

Věřím lásko,
věřím v Tebe
jako slunko věří v jas,
jako hvězdy věří v nebe,
věřím na Tvůj dotyk,hlas...
Autor Akrij8, 06.03.2008
Přečteno 380x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, drsnosrstej kokršpaněl, ki.ta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí