Zachraň mě

Zachraň mě

Anotace: to můžeš jen ty

Zachraň mě přede mnou
ať nevidím už
co se s námi stalo

Zachraň mě před tou tmou
co touží vybuchnout
když svíc je málo

a před zoufalstvím které
pohltí mě rychleji
než stárne den

a před láskou v níž
vždycky jeden z nás dvou
bude podveden

Zachraň mě před světem
a buď mým rytířem
ve zlaté zbroji
co zlomí prokletí
a mečem rány zhojí
a rukou ledovou
mou duši zahřeje
hned brzy po ránu
než zcela dospěje
Autor Bardot, 07.03.2008
Přečteno 377x
Tipy 5
Poslední tipující: akneliam, Erion Fate, Pavelpaja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná! kdo (která) by si nepřál(a) být zachráněn(a)..

10.03.2008 09:06:00 | Erion Fate

...ano, to může jen On ;-)

07.03.2008 08:26:00 | Pavelpaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí