Když žena se vdává a muž se žení

Když žena se vdává a muž se žení

Anotace: svatební...

Sbírka: Kniha života

Do dlaní vtisknou si prstýnek,
na ústa políbení,
do srdce hřejivý plamínek,
když žena se vdává a muž se žení.

Do dlaní ukrývají přání,
oblázky od lásky,
ke hvězdám očima klopýtají.
Staň se mým mužem,staň se mou paní,
to z lásky,to z lásky
do deště štěstí zašeptají.

A v toku dní
jak v toku řeky
život se mění
na doteky
štěstí, světla a opory lásky,
tak jako květy sedmikrásky,
kéž Vaše srdce stále vzkvétá
tak jako zahrada uprostřed léta.
Autor Akrij8, 07.03.2008
Přečteno 389x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, deuxEm
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí