Blíž

Blíž

Anotace: ...

V ústech máš jahodí,
ve tvářích kvetou ti růže
a já tu krásu kradu,
pouze je přesadím,
vždyť to se přeci může
v růžovém sadu.

V očích máš studánky hvězd,
dva kvítky sedmikrásek,
z paprsků copánky splést,
upíjet z řeky lásek.

Vánek si šepotá jméno tvoje,
tak jako moje srdce,
něžně si prozpěvuje
a natahuje ruce.

Po všech pokladech,
jež skýtáš,
po tvých sladkých rtech,
když líbáš,
po kouzlu dotyku,
kdy mizí zemská tíž
a člověk člověku
je stále blíž a blíž...
Autor Akrij8, 07.03.2008
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Glooaming
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roztomilé!

20.03.2008 12:40:00 | Glooaming

krásně popsaná,já vidím tady lásku,ta musí být šťastná,že tě má,pozdravuj tu krásku.

13.03.2008 16:09:00 | mikyša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí