Vyznání

Vyznání

Anotace: ....

Máš tak tmavé hluboké oči,
mě se z nich až hlava točí,
večer se mi zdají sny,
jak potápím se do té tmy.

Jen tak si občas sním,
jak letmě políbit Tě smím,
tvůj úsměv je tak okouzlující
a tvůj pohled je pro mě odzbrojující.

Chci aby mě pohladila tvá ruka,
já zažívám teď hrozná muka,
tvůj drsný vzhled a tvrdé pozlátko,
chci Tě políbit jenom na krátko.

Tvrdé pozlátko ale srdce ryzí,
teď se probudím a všechno zmizí,
já za krátko zjistím jen,
že to byl jenom krásný sen.
Autor Nanýsek, 07.03.2008
Přečteno 724x
Tipy 1
Poslední tipující: Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí