láska

láska

Anotace: co je pro mě láska

Láska - to lék na bolest zrovna není,
láska to je pravda a utrpení.
Láska - to krůček k nenávisti je,
láska ta má velký klíč od boje.
Láska - ta je i není,
láska to je jen zrána probuzení.
Láska - to možná velký je hřích,
láska v sobě skrývá slzy i smích.
Láska - to jsou kvetoucí orchideje,
láska ta studí, ale i hřeje.
Láska - to jenom štěstí není,
láska to znamená i odpuštění.
Láska - ta existovat všude musí,
láska ta kvete, ale i dusí.
Láska - ta roste v každém věku,
láska to znamená nebrat na sebe deku.
Láska - to prostě je krásný cit,
ten každý jednou musí mít.
Láska - to znamená hezky snít,
každý se svou láskou musí žít.
Autor Nanýsek, 07.03.2008
Přečteno 471x
Tipy 7
Poslední tipující: Dindane, melebele, sluníčko sedmitečné, Robert Thomas, Dračičák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hodně to sedí...!

07.03.2008 17:33:00 | Dindane

Mluvíš mi ze srdce :-)
1*

07.03.2008 09:58:00 | Dračičák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí