Pane dokonalý

Pane dokonalý

Anotace: ...nikdo dokonalý stejně neexistuje. :)

Usmíval jste se, usmíval. :)
Jako slunce po období dešťů,
zázrak, co odvrací apokalypsu.

Nevinně...ale pronikavě...
...a...šťastně? :)

Neznám Vás, pane dokonalý, neznám...
Jen se potkávám s Vašima očima...
...a jsou krásné...
...mám tu odvahu naslouchat jim.

Vím, kdo jste...přesto...
...přesto Vás neznám...
...pane dokonalý.
Autor Anjobi., 07.03.2008
Přečteno 309x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, elfkan, CorrimsonTom, come-past, sluníčko sedmitečné
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí