Mezera

Mezera

Anotace: Každého to jednou potká

Mé tělo stranou
od tvého,
pod přikrývkou z doufání.
Jako krychle s jednou stranou
a
oči s jednou slzou,
z obyčejného zoufání.

(hádka půlnoční,
beze slov a výkřiků)
- herci co spí-
(hádka půlnoční,
bez vět a sténání
-herci pauzu mající-
(hádka půlnoční
.....s mezerou)

Tvé tělo stranou
od mého,
v pokoji bez dveří.
Já, ty a mezera
co jest branou
vstříc novým ránům.
(herci bez práce)
Autor chroust17, 07.03.2008
Přečteno 342x
Tipy 8
Poslední tipující: Koskenkorva, ziriant, Duhová, Mango-Holka, Psavec, just me, danaska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nuda

08.03.2008 18:48:00 | ztracená

Je to fakt dobrý. Líbí.

07.03.2008 12:31:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí