Již Tě nespatřím

Již Tě nespatřím

Anotace: ...

Již nespatřím Tvé
oči šťastné.
Již nespatřím to,
co je tak krásné.

Již nespatřím Tvé
růžové tváře.
Již nespatřím Tvých
vlasů záře.

Již nespatřím Tě
se nejkrásněji smát.
Již nespatřím tu
co mám tolik rád.

Již nespatřím Tvé
nejskvělejší tělo.
Již nespatřím Tě
celou….
Autor Dindane, 07.03.2008
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí