Vůně mandlí

Vůně mandlí

Anotace: .............

Vůně mandlí,
vůně čokolády,
line se po pokoji,
plameny svíčky tančí,

rudé víno,
ve skleničkách ubývá,
nervozita mi odpadá,
očka ti září,

zábrany z nás padají,
volněji se cítíme,
nic nás nesvazuje,
kovové řetězy praskají,
šaty z nás padají….

milujeme se…

dřevo praská,
prázdná chalupa,
obklopuje mě samota,
láhev je vypitá….

sen o minulosti,
co bylo,
krásné,
to bylo,
jen v minulosti,
žít nemůžu…

znovu usínám,
další den,
plný práce,
čeká mě…

milujeme se…..

tvé polibky,
medem chutnají,
opojný pocit…
Autor Vlk v rouše, 07.03.2008
Přečteno 356x
Tipy 18
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, CHoKoLaTeKiss, Bíša, Severka, GM, Erion Fate, Cassandra, jedam, Liss Durman, just me, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím, povedla se.

09.03.2008 12:52:00 | Princezna.Smutněnka

povedená Báseňka...líbí...

07.03.2008 17:55:00 | jedam

Moooc hezký :-)

07.03.2008 17:38:00 | Liss Durman

pěkná

07.03.2008 17:23:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí