Věčně poznamenán

Věčně poznamenán

Anotace: každý z nás ví, že některé rány čas nezhojí

Staré rány nezarůstají, z
ůstanou na těle tvém i srdci tvém.
Staré rány nezarůstají,
žal či smích v tobě zanechají.
Ty zůstaneš poznamenána.
Poznamenána láskou,
poznamenána bolestí či snad něčím hezkým v neštěstí.
Není to chtíč je to jen láska,
co ničí tvé srdce a v mozku praská.
Není to odpověď na tvou otázku,
proč žít pro lásku a dívat se jen,
jak ničí tvůj sen.
Sen o štěstí, o lásce a o tom,
co zapříčiní, však není nejhezčí,
neboť tě láska časem zničí.
Autor Slava-THC, 21.09.2004
Přečteno 564x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí