Jsem tu a ty jsi tam...

Jsem tu a ty jsi tam...

Anotace: ...

Jsem tu a ty jsi tam,
jsem sama, i ty jsi sám.
Doufám, že se uvidíme,
setkáme a promluvíme.
Chci Tě taky poznat blíž,
víš, hodně se mi líbíš.

Když nemůžu s Tebou být.
tak už nemám chuť dál žít.
Vím, měla bych přestat snít
a svou cestou dál si jít.

Vím, že v hloubi duše
mě máš rád,
a to je myšlenka,
co mi nedá spát.
Musím na Tebe myslet
nocí i dnem,
hlavou mi proletíš pouze
jen snem.

Asi jsem měla být poeta,
ale já jsem jen do Tebe
popleta.
Autor luczinek, 07.03.2008
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí