Smrt z lásky...

Smrt z lásky...

Anotace: Asi o tom, když se holka rozhodne zemřít kvůli zklamání v lásce ... někde se to nerýmuje, za to se předem omlouvám (stejně jako za chyby:-D)...

Ruce tvé ...krvavé...
Odkládají nůž...
Nic necítíš, ale přesto jsou bolavé...
Nic nevnímáš ...ale přesto máš strach...

Zavíráš oči ...a tiše usínáš ...
už chtěla bys spát ...přesto si vzpomínáš ...
na něho ...na vás ...na vaše „my“ ...
pomalu si zpíváš tu vaší melodii ...

o lásce vaší přemítáš...
že stala se chyba, to pořád odmítáš...
myslíš že byl to ten pravý?
To on tě zradil ...a hned je všechno v háji?

Když miluje, nezradí ...
Proč pořád myslíš, že byl to ten pravý?
Kdyby byl, tys neležela bys tu ...
Schoulená v koupelně ve vaně ...a čekáš na smrt ...

Ze zápěstí teče ti krev ...kdyby jen tekla ...
Myslíš že je to naposled a přesto naděje svitla ...
Třeba právě teď!
On dveře rozrazí a zachraňuje tě...

Avšak všechny části těla tě zebou ...
Smrtivou zimou ...
Ne, ty blouzníš ...on není tu s tebou ...
On neví o tobě, už nemá tě rád ...
Opravdu myslíš, že bylo to tak někdy snad?

Teď už je pozdě ... tvé tělo hubené ...
Leží v koupelně ...ve vaně schoulené ...
V krvi a samotné ...
Zeptej se sama, jestli bylo to nutné?

Jen kvůli člověku, co si tě neváží ...
Zničila život svůj, dřív než to uvážíš ...
Co rodina, přátelé?
Na ně nemyslíš?
Myslíš že byla si sama?
že nikoho nezajímáš?
Ptala ses někdy,
proč pomoc ostatních odmítáš?

Tvůj život skončil ...jen kvůli zklamání v lásce...
Co je tvé zklamání oproti válce ...oproti lidskému utrpení?
Jsou lidé, co se nevzdávají,
Pomoc hledají a přesto jí nemají ...
Ty jí máš a přesto nechceš . . .
...takhle to dopadá ...
když před problémy utečeš ...
Autor Philosophic Theory, 07.03.2008
Přečteno 382x
Tipy 16
Poslední tipující: Striptérka, Fungal, Neldor, Maggots, CernaVdova, Vlk v rouše, Likynka, Simísek, Gabriel - Sinóda, Ďáblí-andílekO:-)
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí