Samota

Samota

Anotace: samota..uz me stve

Na světě není nic horšího
než samota
na světě není nic prostšího
než nahota
Na světě nebolí nic víc
než láska
a staří není vidět víc
než vráska.

I když miluju
tak srdce bolí velmi
právě že miluju
proč nejsou na to helmy
tak jako na kolo
před úrazem
helma chrání
než spadneš na zem.

A tak se ptám, proč já, proč ty?
a tak se ptám, proč naše trampoty
proč nemůžu být
šťastná a mít ráda
prince na koni
já chci být milována.
Autor klajusenka, 07.03.2008
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Likynka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí