lži

lži

Anotace: nemá smysl ani řešit

nesnáším lháře
proto ti pravdu říkám,
že z tváře
ti čtu co ráda mívám

nesnáším pokritosr
tak na sebe nekoukám,
lhaní už bylo dost
teď pravdě prostor dám

ty nejsi jediný
ty nejsi nej
ty nejsi hrdina
ty nejsi zlej

chtěl by jsi všechno brát
i když slzy v očích mám
já už hry nechci hrát
tvý esa v rukávu víborně znám

nechci
už nelži mi
neříkej mám tě rád
kolich jich
ještě je?
a teď
mám se smát?
v srdci mám prázdno
i když jsi
vedle mě
slunce nám zhaslo
a přestalo hřát.
Autor BlackAngel, 08.03.2008
Přečteno 260x
Tipy 6
Poslední tipující: Bůchví..., jesterka, WhiteSkull, akneliam, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí