Do náruče pojď

Do náruče pojď

Anotace: ...a už nikdy neodcházej...prosím

Už v době kdy poprvé podíval se do očí,
mráz jak nekonečno hvězd na nebi tančí,
díky mávnutí rukou a nepatrnému pohlazení rtů,

na několik okamžiků, pro polibky na pár delších vlasů,
modř v zeleni tak tajně skrytou nalezl,
díky pohledu jen jí své srdce a svou duši podlehl.

Už v době kdy poprvé podíval se ji do očí,
spatřil duši a její srdce o mnoho tak křehčí,
do náruče pojď říká, najdeš bezpečí a lásku mou…
Autor Láďa, 08.03.2008
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí