Kdo jsi?

Kdo jsi?

Anotace: ...

Jsi snílek a poeta,
co rád se slovy hraje si
a různé je proplétá?
Jenž věrně sleduje kroky mé,
i když ví, že na konci cesty zahyne...

Nebor chrabrý princ z tisíce a jedné pohádky,
jenž stal se vítězem kdejaké šarvátky?
A jehož srdce bije jen pro mou osobu,
což jednoho dne přivede ho do hrobu...

Či snad obyčejný klučina,
který si mé srdce získávat začíná?
Pověst ledové královny upadá v zapomnění,
tvá láske ke mě pomalu ale jistě uvadá,
tak raděj za jinou jdeš,
mě napospas osudu necháváš,
však co, jen si běž...

Nikdo nestojí o zlomenou osobu,
ač nerada, následuji tě princi do hrobu.
Snad dřívě či později má duše najde klidu a odpuštění,
jež nezasloužím si, vím, ale v tom to není.
Autor efie, 08.03.2008
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí