Sama

Sama

Anotace: celý život niečo strácame, niečo nachádzame a niečo už nikdy nenájdeme

Stála som sama a opustená v prázdnote,
vediac, že už nestretnem niekoho ako ty
vo svojom pustom živote.
Tá myšlienka ma dodnes mrazí u srdca.

Zrazu si sa objavil
a nežne ma objal, pohladil.
Vedeli sme to obaja,
že už nám nieje súdené byť spolu.
Pobozkal si ma na vlasy
a so slzami v očiach sklonil hlavu dolu.

Ten pocit blízkosti
a zároveň i vzdialenosti
sa vo mne drží každý deň.
Áno, bol to vskutku
prekrásny sen.
Autor Marína, 08.03.2008
Přečteno 266x
Tipy 11
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, jedam, Bean, Boleslava, MalaIzis, Psavec, Traci, s.e.n
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásný,opravdu

08.07.2009 15:30:00 | Radek.oslov.Šafárik

beze snů není realita...

09.03.2008 10:03:00 | Bean

to moc dobře znám.. moc se ti povedla

08.03.2008 23:50:00 | Boleslava

Sny aké krásne, iba prebudzaine sa je zrazu bolesť

08.03.2008 19:33:00 | MalaIzis

Sny bývají krásné,ale čekání dlouhé.

08.03.2008 14:38:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí