Sen

Sen

Anotace: O SMS.....

Tichonce z lehoučka si sním
Čekám na zprávu z Lásky a jen
Vím...že mi slova nepatří
že to co šeptáš do větru se
všude kolem mě rozpráší

V dlani svírám vzpomínku
na mobilu ťukám písmena... aspoň
na chvilku.... Tě mít....

Na očích řasenka se rozpíjí
Nikdy ti neřeknu že moje sny
jsou jako křídla motýlí...křehká

Mobil na stole..a zpráva žádná
U krbu dlaně ohřívám a ...Vidím Tě
Tvůj stín tam někde opodál,jen tak
zřídka si na tvou fotku vzpomínám

Sladce tě proklínám...Napiš slova

Chci s Tebou být!!!! až do RÁNA...
Autor Kett, 08.03.2008
Přečteno 358x
Tipy 10
Poslední tipující: Woski, gaginas, Bean, jedam, jesterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

a čekáš.. a čekáš.. a on nepíše...to jsou chlapi

12.08.2008 17:54:00 | gaginas

to abych si koupil pořádnej kredit .o)

09.03.2008 08:14:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí