Pro první lásku

Pro první lásku

Anotace: ***

Po cestě běžím a chvěju se
za první láskou spěchám.
Po cestě běžím a směju se
má sladká láska už čeká.

Pohlédnu do dálky a vidím
jak na lavičce sedí sám.
Pak zvedne hlavu a šklebí se
jak jen Ti říct ,,jsem ráda, že Tě mám,,.

Mít růžové brýle je tak krásná věc
aspon´ v tu chvíli, co padnou.
Když je však odložím, tak spadne klec
Spatřím tu pravdu vadnou.

Že láska není jen o slovech.
Jen velké činy jí táhnou.
A to je broučku ta hlavní věc
proč štěstí uteklo nám dvoum.

Přesto jsem ráda, že Tě znám
že jsme se v tom parku setkali.
A i když láska nevyšla nám
vzpomínky na ni mi zůstaly...
Autor Tyssi, 08.03.2008
Přečteno 345x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, blue, Vlk v rouše, Luciiik, Thanatos Mortis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná :)

09.03.2008 02:29:00 | blue

Hezká básnička ;-) Ale doporučuji trochu zapracovat na gramatice, hrubky působí poněkud rušivě ;-)

TIP

08.03.2008 20:45:00 | Thanatos Mortis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí