Kamarád(ka)

Kamarád(ka)

Anotace: Napsáno v hodně velké depce...nakonec to na štěstí neskončilo,tak kde to skončit mělo...což jsem velice rád!

Bylas...nejsi...
člověkem,kterýho jsem nejraděj měl...
teď už se neptám:kde jsi?
proč bych taky měl?

Jako kamarád jsem zůstat chtěl...
tys však spálila ke mě most,
dnes ztrácím co jsem kdysi měl,
už toho všeho bylo dost!!!

Nikdy neříkej nikdy,tady neplatí,
já mažu si tě navždy z paměti!!!

Už nechci vidět nikdy tvojí tvář,
klidně zapomeň že mě vůbec znáš!!!

Kamarád kamarádku ztrácí,
ale svět jde přece dál...
lidé jsou už prostě tací,
že poruší to, co jeden druhému sliboval...
Autor Hejňa, 08.03.2008
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: mw--martina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a stejně..stojí to za to...

09.03.2008 19:42:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí