Horký dech

Horký dech

Anotace: krásné snění

ať o lásce kouzelnici
přinese noc krásný sen
než ráno zažne svíci
a jitro pozve den

touha,myšlenka či přání
a s usnutím se vkrádá
o krásném čistém milování
ať zdá se co máš ráda

na čelo horký dech
a jemný dotyk vánku
a spolu na křídlech
než vymaníš se spánku...
Autor oli, 08.03.2008
Přečteno 361x
Tipy 1
Poslední tipující: Aka Kiss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí