Co je láska

Co je láska

Anotace: ...

Láska je bolest, láska je smích,
láska je vůbec překrásný hřích.
Láska bolí, láska se směje,
láska je mocná a hřeje.
Láska je žena, láska je muž,
vstoupila mezi nás, konečně - už.
Láska je poznání a zklamání,
láska je brečení a loučení.
Láska je slepá a bolí moc,
když dva nemohou být spolu celou noc.
Celou noc a celý modrý den,
chci být jen s tebou přece jen.
Je to snad přání a můj sen,
být s tebou celý život a vědět jen,
že mě miluješ jako já tebe
a nad námi modrá se nebe.
Nebe tak modré a bez mráčků,
jak já tě miluji, můj miláčku.
Teď dělí nás dálka
a mříže tak chladné a studené,
zbývá Ti ještě půlka
a mě jen srdce churavé a zdrcené.
Řekl si ahoj a ne sbohem
a pak zaklaply se mříže,
mé srdce v tu chvíli puklo žalem,
já začala brečet a slzy kapaly níže.
Nám v tu chvíli zhroutil se celý svět,
ani jeden z nás tohleto nechtěl teď.
Pak přišel ten osudný den,
já spala večer hodinu jen.
Celou noc myslela jsem na tebe,
jaké to bude teď tady bez tebe.
Je to tu smutné a bolí to moc,
nemůžu spát celou noc.
Srdce hodně bolí a krvácí,
slzy mi tečou a burácí.
Ale my to zvládneme a zvládneme to spolu,
všechno to překonáme a potkáme se zas a znovu.
Autor Nanýsek, 09.03.2008
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí