SLADKOST BYTÍ...

SLADKOST BYTÍ...

Anotace: asi básnička

slunce nad mraky vystoupilo,
úsměv na tváři vyloudilo...
kapka rosy pomalu uschla,
žena něžně vzdychla...
svedená touhou po jednom muži,
dívala se jak jí to sluší...
v modravé dáli viděla slast,
chtěla ji maličko krást...
uzřela očima modré nebe,
a já zas vidím jen tebe...
Autor jarkaj, 07.07.2005
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí