Láska - Co je to?

Láska - Co je to?

Anotace: Je to obyčejná básnička, zamyšlení nad slovem láska:-)

Co je to?
Je to ten cit, to slovo krásné,
co spojí člověka s někým jiným,
co pomůže nám psát básně.
Každý ji potká, někdo ji srazí
a další zas do ní vrazí.
A půjde dál, sám,
jako kytka na souši,
jako ježek na poušti,
jako člověk uzavřený,
nemilován - opuštěný.
Láska je emoce,
která probudit se znovu nedá,
slovo,
které pravý význam stále hledá.
Autor žanetkaa, 09.03.2008
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí